Sanacell Vario med 3-veis armatur

kr 9049kr 9849

Med sine separate designer kraner tilbyr SANACELL VARIO drikkevannsfilter et fundamentalt skille mellom det rene, filtrerte drikkevannet og det ufiltrerte forbruksvannet.

Produktnummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

SANACELL VARIO drikkevannsfilter er utstyrt med et eksklusivt treveisarmatur, og muliggjør et spesielt behagelig skille  av filtrert drikkevann og ufiltrert forbruksvann.

Et høykvalitets 3-veis armatur erstatter den eksisterende kjøkkenkranen. Den er utstyrt med to keramiske tetningsventiler og to separate vannkanaler. På denne måten kan det rene, filtrerte drikkevannet tas ut uten å begrense forbruket av det vanlige forbruksvannet. Høy kvalitet og behagelig!

Filterhuset til VARIO med en separat designer vannkran har påskrudd solide, fleksible slanger. Eventuelt utstyrer vi VARIO drikkevannsfilter med hurtigkoblinger for å muliggjøre verktøyfri montering eller demontering av de fleksible slangene på filterhuset. Bare sett sammen med et «klikk» og kom i gang.

Som alle våre aktive karbonmonoblokk drikkevannsfiltre, er VARIO produsert i Tyskland. Uten bruk av kjemiske desinfeksjonsmidler reduserer det naturlig forurensning, bakterier, tungmetaller, medikamentrester, plantevernmidler, organiske forurensninger, CHC, PAH, klor og mye mer. De viktige mineralene beholdes i drikkevannet. Monoblokkfilteret med aktivt kull frigjør ikke forurensninger som er bundet. Alt dette er bekreftet av uavhengige rapporter, for eksempel fra Technical University of Berlin og TÜV. Perfekt kvalitet for din sikkerhet.

Installasjonsskjema-drikkevannsfilter-3-veis monteringThnQa0qd5sikR

Leveringsomfang:

Filterhus inkludert filterpatron, veggfeste, filterhusverktøy, hurtigkoblinger (valgfritt), T-stykke, stengeventil, 2 stk 3/8 «fleksible slanger, 3-veis armatur (etter eget valg), alle tetninger.

Lieferumfang-VARIO-3-Wege-Armatur

Hvilken filterpatron er den rette?

GFP S-Premium  filterpatron har et filter finhet på ca. 0,4 pm og en gjennomstrømningshastighet på 2-3 liter per minutt, avhengig av vanntrykket. Med 55% høyere aktivt karbonmasse overgår den ytelsen til standardpatronen av typen NFP-Premium. Den adsorberende tilbakeholdelsesgraden (ARR) er 120% og tilbakeholdelseskapasiteten (ARK) 130% sammenlignet med NFP Premium. Derfor gjelder de uavhengige rapportene utarbeidet for NFP Premuim uten begrensning for GFP S-Premium.

IFP S-Puro  filterpatron kombinerer de spesielle egenskapene til en sintret aktivert karbonmonoblokk med en mikrofiltrering på 0,15 um gjennom den innebygde kapillære membranen. Strømningshastigheten er ca. 6 liter per minutt ved et gjennomsnittlig vanntrykk på 4 bar. Derfor anbefales IFP S-Puro spesielt når vanntrykket er lavt.

Uansett startutstyr, kan du også bruke den andre filterpatronen når du vil bytte filter. Er du fortsatt usikker på hvilken filterpatron som passer for deg? Vi gir deg gjerne våre råd!

Pleie / vedlikehold:

Filterhuset er praktisk talt vedlikeholdsfritt. En myk klut og om nødvendig litt såpevann er best egnet for rengjøring. Av hygieniske årsaker og basert på DIN 1988, anbefales det å bytte filterpatron senest etter 6 måneder. 

Tekniske spesifikasjoner

Design:

Drikkevannsfilter for installasjon under vasken inkludert en separat 3-veis armatur

Filterinnsats: 
Monoblokk GFP S-Premium eller IFP S-Puro

Effekt:
2-3 liter per minutt (GFP S-Premium) eller ca. 5-6 liter per minutt (IFP S-Puro), avhengig av vanntrykk. For fjerning av forurensende stoffer, se datablad filterpatron GFP S-Premium eller IFP S-Puro

Dimensjoner:

VARIO filterenhet uten tilkobling (BxHxD):

12 x 31 x 12 cm.

Lengde på de fleksible slangene: 
2 stk hver ca. 80 cm.

Vekt:
VARIO: helt tørr ca.  2,4 kg; helt våt ca 3,5 kg.

Temperatur:
Av tekniske årsaker er bruk kun tillatt med kaldt vann, beskyttet mot frost.

Produktblad:

Produksjonsprosedyre alle filtre

NFP-Premium – Datablad

GFP-S Premium – Datablad

IFP S-PURO – Datablad

Tilleggsinformasjon

Type armatur

Sanacell 900 Krom, Sanacell 1000 Krom, Sanacell 1000 Rustfritt

Filterpatron

GFP S-Premium, IFP S-Puro

Tilkopling

Skrukopling, Hurtigkopling