BRAINEFFECT Rocketkaffe bønner (460g)

kr 289

Du får 120 gram mer kaffe pr. pose sammenliknet med Bulletproof kaffe

ROCKETKAFFE i et «nøtteskall»

  • Økt koffeininnhold
  • 100% robusta
  • Perfekt til fremstilling av Bulletproof fettkaffe
  • Håndplukkede og soltørrede bønner
  • Testet i uavhengig laboratorium for mykotoksiner til å være trygt og et godt kaffeprodukt langt over standard kaffe

Dosering: Avhengig av din smak, anbefaler vi en dose på 9-14 g per porsjon (kopp kaffe). Brygg med en filtermaskin eller fransk presskanne og nyt en herlig kopp ren og helsefremmende kaffe!

Oppbevaring: Oppbevares på et kjølig og tørt sted.
Smak: Aromatisk nøtteaktig med en lett bittersøt undertone

Energi tips: Perfekt for smør kaffe, sammen med ren BRAINEFFECT Rocket kaffe og Rocket C8 MCT olje (tilsvarer Brain Octane og er helt ren utvunnet fra bærekraftige kokosnøtter) kokosnøtter)

Produsert i Tyskland under streng kontroll: Ristet skånsomt og malt
Opprinnelse: Nyhøstet kaffe fra Sør-India

Tomt på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Rocketkaffe har et relativt høyt nivå av koffein så denne blir du våken av og gir en topp start på dagen. Våre håndplukkede, soltørkede, næringsrike canephorabønner kommer fra et høytliggende opprinnelsesområde i Sør-India. De tørkes kontrollert og sendes stå til Tyskland der de de friske bønnene blir forsiktig stekt og malt i et lite privat kaffebrenneri. Prosessen har som målsetning å bevare et relativt høyt nivå av koffein, god smak og sikre at det ikke oppstår mugg under lagring og produksjon. Derfor er det ikke bare kaffeelskere som kan stole på våre kaffebønner med sin unike smak. «Biohackere» har ønsket seg et godt og rimeligere alternativ til Bulletproof oppgraderte kaffe og når får de en kaffe som er minst like godt, topp kvalitet og med mer for pengene (120 gram mer i posen enn tilsvarende Bulletproof kaffe)

Koffein – et viktig element i BRAINEFFECT Racketkaffe
Koffein finnes i mange matvarer og drikkevarer i forskjellige konsentrasjoner. Det er et kjemisk stoff med et ringsystem som en struktur og et purinalkaloid. Det er en del av xanthine familien og er kjent for oss som den viktigste aktive ingrediensen i kaffe. Avhengig av kaffepreparasjonen finnes et annet koffeininnhold i drikkevarer. Koffein finnes også i te, kakao, kompis, kola mutter og guarana. Likevel begynner kontorarbeidere egentlig bare dagen etter deres første kopp med svart drivstoff.