BRAINEFFECT Rocket C8 – 500 ml 

kr 309

Energi fra ketoner med god helse som «bivirkning»

  • Laget av 100% kaprylsyre (C8 MCT olje)
  • For umiddelbar energi fra ketonlegemer
  • Smakløs og luktfri
  • Et kvalitetsprodukt laget i Tyskland

Energi: Ketoner en energikilde fra fett i stedet for helseskadelig sukker
Kognitiv ytelse: Bidrar til god kognitiv ytelse
Den beste MCT oljene: 100% C8 – kaprylsyre for maksimalt antall ketoner
Vegetabilsk produkt: 100% vegetabilsk uten spor av dyreprodukter.

Tomt på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

MCT-oljer er en av de raskeste energikildene for kroppen. De karakteristiske mellomlange fettsyrene som finnes i dem, gjør det lett for kroppen din og produsere ketoner. MCT blir omdannet til ketonlegemer i leveren, som ofte er en bedre energikilde enn karbohydrater fordi de ikke påvirker blodsukkernivået. Les mer om ketoner hos Helsemagasinet (klikk her)

ROCKET C8 MCT olje kan dermed raskt forsyne kroppen og hjernen med energi. Kaprylsyre (C8) behandles i signifikant færre metabolske trinn enn karbohydrater, og derfor er hver celle raskt forsynt med energi av ROCKET C8. Som et alternativ til glukose (sukker), bidrar ROCKET C8 til å oppnå ambisiøse mål og mestre utfordringer.

ROCKET C8 er den ideelle energileverandøren spesielt for de som følger en lavkarbo diett med fokus på ketogen ernæring. Lengre aktive og tankefaser kan fullføres uten hypoglykemi. Energidensiteten er også høyere, og mer av energivaluta-ATP konverteres i cellekraftverkene, mitokondriene. Det er derfor du burde drikke mer fett!

Våre ROCKET C8 er ren MCT olje og består av 100% nøye utvunnet kaprylsyre (C8) fra kokosnøtter ikke palmeolje eller raps som mange billigversjoner på markedet.

Ingredienser:
C8 kaprylsyre (fettsyre) fra rene jomfru kokosnøtter.

Ernæringsinnhold pr. 100 g
Energi 3700 kJ
Energi (kcal) 900 kcal
Mettede fettsyrer 100 mg
Karbohydrater 0 mg
Sukker 0 mg
Kostfiber 0 mg
Protein 0 mg
Salt 0 mg

Helt ren C8 kaprylsyre for maksimal produksjon av ketoner helt enkelt. Kaprylsyre (C8) er den høyeste kvaliteten og mest effektive MCT fettsyren vi kjenner. Den forsyner hjernen med ren energi. Bakgrunnen til dette er at C8-syren kan metaboliseres av kroppen, den raskeste og bygger de fleste ketoner (energikilder). Ketoner gir våre mitokondrier med den nødvendige energien og har en betydelig høyere energidensitet sammenlignet med glukose. Kaprylsyre er spesielt verdifull for hjernens ytelse, fordi god brukbarhet sikrer at energien i form av ketoner er svært nyttig for hjernen. Kroppen trenger bare tre trinn for å transformere C8 til energi – sammenlignet med 26 metabolske trinn med sukker. ROCKET C8 lar deg derfor dra nytte av de positive aspektene av en ketogen diett for hjernen, med moderat inntak av karbohydrater.
Årsaken til dette er at fettsyrene omdannes direkte til ketoner. C8-kaprylsyre blir betraktet som rakettbrensel for hjernen, derfor navnene Brain Octane og BRAINEFFECT Rocket C8. Kaprylsyre har også antimikrobielle egenskaper, motvirker soppvekst og virus. Ubrukte, ketonlegemer blir lett utskilt gjennom urinen, slik at det ikke er fare for overdosering. Siden kokosolje inneholder bare 6% kaprylsyre, er C8-fettsyren svært sjelden og kostbar. Det tar opptil 65 kokosnøtter for å oppnå 500 ml kaprylsyre. Konvensjonelle MCT-oljer eller kokosnøttolje er en blanding av C8 (kaprylsyre) og C10 (kaprinsyre), noen ganger til og med C12 (laurinsyre). Disse blandingene er mye billigere, fordi mindre olje er nødvendig for utvinning av fettsyrene, og det gir også mye færre ketonlegemer og dermed mindre energi.

Tips! Begynn forsiktig med en teskje i en kopp kaffe, te eller mat hvis du ikke er vant til konsentrert MCT olje. Det er fort å bli løs i maven hvis du går «hardt ut», mye bedre å øke dosen gradvis og fordele inntaket ut over dagen.

BRAINEFFECT Rocket C8 MCT olje er godkjent av Klinikk for integrert medisin og anbefalt av Helsemagasinet vitenskap og fornuft